Assassin’s Creed Revelations E3 2011 resimleri

Assassin’s Creed Revelations’ın E3 2011 sunumuna saatler kalmışken Ubisoft görevlileri ilk E3 Expo 2011 resimlerini yayınlamaya başladı. Amerika Los Angeles şehrinde düzenlenen E3 oyun fuarının bulunduğu alanda yer alan Assassin’s Creed Revelations afişleri adeta birere heyecan bombası.

Assassin’s Creed Revelations’ın tanıtımına haberi girdiğimiz saatten itibaren yaklaşık 17 saat var. Herkes nefesleri tuttu bekliyor. Sunum bir yana ilk resimler gelmeye başladı.

Bölgesel Saatler

6 Haziran:
LA 2:30pm PDT / NYC 5:30pm EST / London 10:30pm GMT+1 / Paris 23:30 GMT+2

7 Haziran:
Moscow 1:30am GMT+4 / Tokyo 6:30am GMT+9 / Sydney 7:30am GMT+10

Canlı izleme:

http://www.youtube.com/ubisoft#p/l/EJLtcpwurJU

http://uplay.uk.ubi.com/e3/landing

Gelen ilk resimleri dakikası dakikasına sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. İşte ilk resimler:

14 Yorum Assassin’s Creed Revelations E3 2011 resimleri

  1. Mehmet
    06 Haziran 2011, 11:48

    Arkadaşlar hesaplarıma göre bu gece 12.30 da girmek gerekiyo E3 oyun fuarı için yanlışsa söyleyin.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

    Cevapla
  2. Kutluk
    06 Haziran 2011, 11:53

    Şu an itibariyle 13 saat kaldı :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

    Cevapla
  3. vahid
    06 Haziran 2011, 12:39

    arkadaşlar türkiye’den kaçta izleyebileceğiz ?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

    Cevapla
  4. Kutluk
    06 Haziran 2011, 12:41

    Şu an saat kaç? 12:41 işte tam gece 12 gibi. Siteden biz duyururuz zaten.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

    Cevapla
  5. Kutluk
    06 Haziran 2011, 12:43

    Vahid sen haberi okumuyor musun zaten biz hem youtube hem uplay canlı gösterim linklerini bu mesaj yazdığın haberde verdik :D yuh yani

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

    Cevapla
  6. vahid
    06 Haziran 2011, 12:45

    Evet verilmiş ama ben yotube linkine bakmıştım. youtube’da kaç dk kaldığını vermiyo. ama uplay’de veriyomuş :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

    Cevapla
  7. vahid
    06 Haziran 2011, 12:47

    bu canlı gösterim kaç saat sürüyo bir bilginiz varmı ?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

    Cevapla
  8. Naklan
    06 Haziran 2011, 18:11

    Arkadaşlar sanırsam 5 saat kaldı hadi birazdaha sabır.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

    Cevapla
  9. Mehmet
    06 Haziran 2011, 18:22

    Okuldan geldim ve heyecanla gece yarısını bekliyorum abur cubur alcam :) daha güzel olur

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

    Cevapla
  10. Mehmet
    06 Haziran 2011, 20:50

    3.5 saat kaldı :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

    Cevapla
  11. şahduman
    06 Haziran 2011, 22:16

    tam 2 saat 3 dk kaldı :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

    Cevapla
  12. Mehmet
    07 Haziran 2011, 00:12

    Beyler yayın başladı

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

    Cevapla

1 Pingbacks & Trackbacks on Assassin’s Creed Revelations E3 2011 resimleri

Yorum Yap