ANA SORULAR
1. 1'den Reveloitons'dan çok başarılıydı olaylar gerçekten PoE'lerle ilgiliydi ama sonradan gerçekten unuttular.
2. Geldiği yeri açıkçası beğenmedim. Oyun Desmond ve PoE'ler üzere kurulmuşken Desmond'un ölmesi ve PoE'lerin az görülmesi gerçekten kötü oldu. Ve oyunun başında Abstergo'nun eline geçen PoE haritasına ne oldu? O gerçekten unutuldu haritada ki yerlere adamlar yollamışlardı ne oldu ona hakikaten?
3. Çok kötü buluyorum Suikastçı oyunu resmen Korsan oyunu oldu bizde oyunu korsan alalım o zaman ?
4. Altair ve Ezio gibi birilerini Connor ve Edward'la mı karşılaştırıyorsunuz ?
YAN SORULAR
1. İlk oyunu hikaye daha güzel bir şekilde anlatılıyordu serinin ana konusunu en çok gördüğümüz oyun o.
2. Gerçekten boyut kazanmalı ve bizim milletimiz diye demiyorum ama oyunun bir serisi Osmanlı'dan devam etmeli bence çünkü seriyi Japonya ve Mısır'la toparlaya bilirler ondan sonra ne yapacaklar bence Osmanlı'dan devam etmeliyiz. Kendi milletimiz diye demiyorum.
3. Gerçekten saçma Edward gidiyo Suikastçı eğitimi almış gibi geziniyo falan Suikastçı eğitimini tam almış birini o kadar kolay öldürüyor çok saçma. Edward soydan değil nasıl Eagle Vision'u açtı onu anlayamadım ben.
4. Gerçekten seri batmak üzere bu durum yüzünden toparlamalılar AC1'deki harita hikaye oldu.
Oyun bence Osmanlı'da geçmeli Shao Jun yaşadığı zamanlarda geçmeli. Suikastçımız Shao Jun ile görüşmeli benim kendimce tasarladığım bir hikaye ve baş karakterde kendi tasarladığım bir şey. Serinin son oyunlarından sonra daha iyi olur diye düşünüyorum ama olmiyacağını biliyorum. Altair gibi Ezio gibi karakterlerden sonra gelenlerden daha iyi bir karakter tasarladım ama olmiyacak ne de olsa kendi hayalim.