Alıntı yapılan: SlimShady - 19 Haziran 2014, 21:22:03Ne yapacağız anlamadım cidden rp de forumda dolanan thiefcileri mi avlıyacağız? Eğer öyleyse av başlasın ne diyelimkimse bana olayı açıklamayacak mı?
Ne yapacağız anlamadım cidden rp de forumda dolanan thiefcileri mi avlıyacağız? Eğer öyleyse av başlasın ne diyelim
Olm afişe olduk hemen ya. Hani bizim Master Thief'liğimiz hani.Şaka bir yana profil resminden mi thief olup olmadığına bakılıyor?
Alıntı yapılan: TheSensei - 20 Haziran 2014, 16:15:48Olm afişe olduk hemen ya. Hani bizim Master Thief'liğimiz hani.Şaka bir yana profil resminden mi thief olup olmadığına bakılıyor?ben de Emre Kenway'e uydum bilgim yok
Alıntı yapılan: SlimShady - 20 Haziran 2014, 16:22:25Alıntı yapılan: TheSensei - 20 Haziran 2014, 16:15:48Olm afişe olduk hemen ya. Hani bizim Master Thief'liğimiz hani.Şaka bir yana profil resminden mi thief olup olmadığına bakılıyor?ben de Emre Kenway'e uydum bilgim yokbende resmi varsa bağlantısı olabilir diye düşündüm yoksa amacım thief sevenleri suçlamak değil... (kırdıysam özür dilerim)Not:Benim de bilgim yok sadece tahminlerimin üstüne yürüyorum.
bende resmi varsa bağlantısı olabilir diye düşündüm yoksa amacım thief sevenleri suçlamak değil... (kırdıysam özür dilerim)