Star Wars hakkında bilgi seviyen ?En sevdiğin karakter ?Dark Side(Karanlık Taraf)'da mısın? Light Side(Aydınlık Taraf)'da mı?Tüm jedi'ların katledilmesi için verilen emrin adı nedir?
[url=http://www.assassinscreed1092.com/forum/index.php?topic=19088.0;last_msg=228710][img]http://i.hizliresim.com/gLg4E0.jpg[/img][/url]
Star Wars hakkında bilgi seviyen ? Her türlü akarım (hiç olmadı wikia'sını hatmedecek hevesim varEn sevdiğin karakter ? Darth MaulDark Side(Karanlık Taraf)'da mısın? Light Side(Aydınlık Taraf)'da mı? Dark Side Tüm jedi'ların katledilmesi için verilen emrin adı nedir? Emir 66
Alıntı yapılan: SlimShady - 26 Ekim 2014, 21:16:25Star Wars hakkında bilgi seviyen ? Her türlü akarım (hiç olmadı wikia'sını hatmedecek hevesim varEn sevdiğin karakter ? Darth MaulDark Side(Karanlık Taraf)'da mısın? Light Side(Aydınlık Taraf)'da mı? Dark Side Tüm jedi'ların katledilmesi için verilen emrin adı nedir? Emir 66Vaay karşim sen star wars severmiydin yaw bundan sonra adın Darth Slim (çok sallamasyon oldu )
Alıntı yapılan: Night Stalker - 26 Ekim 2014, 21:20:16Alıntı yapılan: SlimShady - 26 Ekim 2014, 21:16:25Star Wars hakkında bilgi seviyen ? Her türlü akarım (hiç olmadı wikia'sını hatmedecek hevesim varEn sevdiğin karakter ? Darth MaulDark Side(Karanlık Taraf)'da mısın? Light Side(Aydınlık Taraf)'da mı? Dark Side Tüm jedi'ların katledilmesi için verilen emrin adı nedir? Emir 66Vaay karşim sen star wars severmiydin yaw bundan sonra adın Darth Slim (çok sallamasyon oldu ) yalnız bounty hunter grubu niye yok? Onlarım yeri yadırganmayacak kadar önemli
Alıntı yapılan: SlimShady - 26 Ekim 2014, 21:22:05Alıntı yapılan: Night Stalker - 26 Ekim 2014, 21:20:16Alıntı yapılan: SlimShady - 26 Ekim 2014, 21:16:25Star Wars hakkında bilgi seviyen ? Her türlü akarım (hiç olmadı wikia'sını hatmedecek hevesim varEn sevdiğin karakter ? Darth MaulDark Side(Karanlık Taraf)'da mısın? Light Side(Aydınlık Taraf)'da mı? Dark Side Tüm jedi'ların katledilmesi için verilen emrin adı nedir? Emir 66Vaay karşim sen star wars severmiydin yaw bundan sonra adın Darth Slim (çok sallamasyon oldu ) yalnız bounty hunter grubu niye yok? Onlarım yeri yadırganmayacak kadar önemliyazıcaktım ama forumda star wars fanları az eğer 4-5 kişi olursak eklerim
Alıntı yapılan: Night Stalker - 26 Ekim 2014, 21:24:23Alıntı yapılan: SlimShady - 26 Ekim 2014, 21:22:05Alıntı yapılan: Night Stalker - 26 Ekim 2014, 21:20:16Alıntı yapılan: SlimShady - 26 Ekim 2014, 21:16:25Star Wars hakkında bilgi seviyen ? Her türlü akarım (hiç olmadı wikia'sını hatmedecek hevesim varEn sevdiğin karakter ? Darth MaulDark Side(Karanlık Taraf)'da mısın? Light Side(Aydınlık Taraf)'da mı? Dark Side Tüm jedi'ların katledilmesi için verilen emrin adı nedir? Emir 66Vaay karşim sen star wars severmiydin yaw bundan sonra adın Darth Slim (çok sallamasyon oldu ) yalnız bounty hunter grubu niye yok? Onlarım yeri yadırganmayacak kadar önemliyazıcaktım ama forumda star wars fanları az eğer 4-5 kişi olursak eklerimhaklısın zaten fett sülalesi hariç nefret ederim
Alıntı yapılan: SlimShady - 26 Ekim 2014, 21:27:22Alıntı yapılan: Night Stalker - 26 Ekim 2014, 21:24:23Alıntı yapılan: SlimShady - 26 Ekim 2014, 21:22:05Alıntı yapılan: Night Stalker - 26 Ekim 2014, 21:20:16Alıntı yapılan: SlimShady - 26 Ekim 2014, 21:16:25Star Wars hakkında bilgi seviyen ? Her türlü akarım (hiç olmadı wikia'sını hatmedecek hevesim varEn sevdiğin karakter ? Darth MaulDark Side(Karanlık Taraf)'da mısın? Light Side(Aydınlık Taraf)'da mı? Dark Side Tüm jedi'ların katledilmesi için verilen emrin adı nedir? Emir 66Vaay karşim sen star wars severmiydin yaw bundan sonra adın Darth Slim (çok sallamasyon oldu ) yalnız bounty hunter grubu niye yok? Onlarım yeri yadırganmayacak kadar önemliyazıcaktım ama forumda star wars fanları az eğer 4-5 kişi olursak eklerimhaklısın zaten fett sülalesi hariç nefret ederimo değilde rp falan yaparsak hangi dönemi işleyelim ?2 saattir avatarına bakıyorum çözemedim bundan sonra yazanlar light side'a geçerse iyi olur eşit olalım
Star Wars Hakkında bilgi Seviyen : Tüm Filmleri,Çizgi film,roman vb. Çoğunu izledim ve okudumEn Sevdiğin Karakter: Qui Gon JinnAydınlık taraf (Güç Bizimle Olsun) Jedi'ların katledilmesi için verilen emir: Emir 66