"Teşekkür Et" butonu olmadığından basamadım, gayet güzel konu olmuş öncelikle teşekkür ediyorum.
İlk kez katıldığımda nasıl hissettiğime dönersem, ilk başlarda görsellik açısından daha güzel bir havası vardı ve tabi aklımda 'ben bu sitede bir gün yönetici olabilirim' diye bir şey yoktu. Ama öyle olduğum tarihten 1 ya da en geç 2 ay sonra, çalışmalarım 'Melikşah' tarafından görülüp beğenildi bu sebeple de yönetici oldum, asıl o zamandan itibaren hislerim daha da gelişti diyebilirim bu forum için.
Çünkü o zamanlar gerçekten bana bir görev verilmişti ve bunu en iyi şekilde değerlendirebilmem gerekti, forumu açık olduğum zamanlar kullandığımda gerçekten bir şeyler yapmaya çalışıyordum, ramazanda sahur vakti hiç dinlemiyordum haber varsa ekliyordum sırf bir-iki şey katıp görevimi yerine getirebilmek için de değil, yanlış anlaşılmasın. Gerçekten seviyordum, tutku gerek, sevgi gerek bu iş için. O zamanlar bende fazlasıyla vardı galiba. Küçük bir haber bile geliyorsa sırf onun üzerine bir konuşma ortamı oluşturabilmek için söyleşiler falan yazıyordum saatlerce falan uğraşıp düşünüyordum, sizin katkılarınızla güzel yerlere geliyordu bu yazılar da.
Bu anlattıklarım genel olarak bundan 2,5-3 sene önceki şeyler. Maalesef bu kadar zamandır eskisi gibi bir türlü geri dönemedim. Neden mi sebepler çok, en önemlisi de eskisi gibi tutku kalmadı herhalde. Gerek üniversite, gerek KPSS, artık bir an önce hayata atılıp kendimi para kazanmaya verme isteği de var tabi.