Forumu Revelations döneminden beri takip ediyordum ama üçüncü oyun geliştirilme etabında iken katıldım foruma. O zamanlar saçma sapan konular açan ve iletiler yollayan, Assassin's Creed evrenini yüzeysel olarak bilen biriydim. Ama forumla ve oyunlarla daha çok vakit geçirmeye başlayınca Assassin's Creed benim için bir bağımlılık halini aldı. Konular açtım, teoriler ürettim, çeviriler yaptım ve yavaş yavaş forumda da yükseldim. Tabi sadece Assassin's Creed ile de kalamaz. Çok güzel RP'lere katıldım, hatta birkaç tane kendim hazırladım, sohbetlere katıldım, dergi ve benzeri çalışmalara dahil oldum ve de en önemlisi; çok kıymetli dostlar edindim. Şimdi isim saymaya kalksam doğal olarak unuttuklarım olacak o yüzden buna hiç zahmet etmiyorum. Bu dostların kimiyle şu an pek iletişimim yok; kimileri ise her gün sohbet ettiğim, eğlendiğim, benim adeta bir parçam olmuş insanlar.
Forumun bu hale gelmesinin, o eski havasını kaybetmesinin pek çok sebebi olabilir, ki öyle de. Ama kanımca hiçbiri böylesine güzel bir ortamı bu halde görmek için bahane olamaz. Elbette benim de hatalarım var. Eski ilgimi kaybetmiş olmam, yönetici olduktan sonra fark yaratacak fikirler bulamamış veya uygulayamamış olmam, foruma hak ettiği şeylerin onda birini bile sunamamış olmam gibi. Ama bu süreç içinde yaşadıklarım kelimenin tam anlamıyla eşsiz. Buraya ilk geldiğimde 7. sınıfa giden heyecanlı, tek derdi iyi bir liseye gitmek olan bir çocuktum. Şimdi ise lisenin son senesine geçmiş, tek olmasa da en önemli dertlerinden biri iyi bir üniversiteye gitmek olan bir gencim.
Hala eski günlere dönmemiz için umut olduğuna inanıyorum. Eğer film beklenenlerden iyi çıkar ve güzel bir başarı elde ederse, eski ve yeni Assassin's Creed hayranlarının aramıza katılmasıyla tekrardan kalkınabiliriz. Ardından gelecek ve bence seriyi diriltme ihtimali çok yüksek olan yeni oyun beraberinde eskisinden çok daha iyi bir seviyeye ulaşabiliriz.
Son mesajlar kısmında daha birkaç gün öncesine kadar 1 haftalık iletiler duruyordu. Şimdi ise son birkaç saat içinde atılmış mesajlar doldurmuş durumda. Ben de dahil hepimiz her gün birkaç ileti atsak, sohbet edebileceğimizi düşündüğümüz şeyleri paylaşsak çok güzel olur