Assassin's Creed 1092 Türkiye Forumları

Assassin's Creed Oyunları => Assassin's Creed Brotherhood Forumları => ACB Multiplayer ve Loncalar => Konuyu başlatan: byerdemir - 03 Ocak 2014, 17:03:45

Başlık: ACB MP bağlanmıyor..
Gönderen: byerdemir - 03 Ocak 2014, 17:03:45
Öncelikle konu yanlış yerde ise özür dilerim..

Arkadaşlar ingilizce biliyorum neyseki Ubisoft serveri şu an aktif değil gibi bir şey diyor ancak oyunu bazen oynuyorum bazen oynayamıyorum ama genelde bu hata acil yardım lazım.. Zaten oyuna girdiğimizdede Multiplayer ve UPlay bölümlerinin sönük olmaması gerektiğini öğrendim bendemi bir sorun var ?

Sorunumu resimlerle anlatacağım..

Öncelikle oyunu açtığımda menü.. (Oyun orjinaldir Steam Holiday Sale'de aldım.)

(http://i.hizliresim.com/x3ry2e.jpg)

Daha sonra multiplayer'a tıklıyorum ve böyle oluyor.

(http://i.hizliresim.com/eXVV7K.jpg)

Daha sonrasında verdiği hata..

(http://i.hizliresim.com/KZvvGK.jpg)
Başlık: Ynt: ACB MP bağlanmıyor..
Gönderen: Emrehan141 - 03 Ocak 2014, 17:08:39
İlerleyen zamanlarda tekrar dene. Eğer uzun süredir bu sorun varsa internetini ve güvenlik duvarını kontrol et. Sorun devam ederse "Support Ubisoft"a danış.
Başlık: Ynt: ACB MP bağlanmıyor..
Gönderen: byerdemir - 03 Ocak 2014, 17:11:52
İlerleyen zamanlarda tekrar dene. Eğer uzun süredir bu sorun varsa internetini ve güvenlik duvarını kontrol et. Sorun devam ederse "Support Ubisoft"a danış.

İnternetimde bir sorun yok muhtemelen hız konusunda gayet iyi..

Ama güvenlik duvarında yardıma ihtiyacım var belki güvenlik duvarı ile ilgili birşeyler olabilir ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim  :)

(http://www.speedtest.net/result/3205172893.png) (http://www.speedtest.net/my-result/3205172893)

şu an girdim ve Multiplayer ile Uplay yazıları sönük değil..

Acaba saat ile ilgilimi bu olay yani serverlar belirli saatlerdemi açılıyor bir bilen yokmu.. ???
Başlık: Ynt: ACB MP bağlanmıyor..
Gönderen: -Ezio Auditore- - 03 Ocak 2014, 17:50:04
İlerleyen zamanlarda tekrar dene. Eğer uzun süredir bu sorun varsa internetini ve güvenlik duvarını kontrol et. Sorun devam ederse "Support Ubisoft"a danış.

İnternetimde bir sorun yok muhtemelen hız konusunda gayet iyi..

(http://www.speedtest.net/result/3205172893.png) (http://www.speedtest.net/my-result/3205172893)

Ama güvenlik duvarında yardıma ihtiyacım var belki güvenlik duvarı ile ilgili birşeyler olabilir ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim  :)
Windows Güvenlik Duvarı'nı aç. Sol üstte bir uygulamanın ya da özelliğin Güvenlik Duvarı'nı geçmesine izin ver de. Sonra ACB exe'lerini kontrol et. İşaretli değilse tıklayıp işaretle. Oyuna girip tekrar gene. Eğer gene olmazsa temelli Güvenlik Duvarı'nı kapamayı dene. Ama oyunu oynadıktan sonra Güvenlik Duvarını tekrar açmayı unutma.
Başlık: Ynt: ACB MP bağlanmıyor..
Gönderen: byerdemir - 04 Ocak 2014, 12:57:58
Malesef hata güvenlik duvarı ile alakalı değil..

Ancak dün akşam saat 11 gibi baktığımda menüdeki Multiplayer ve Uplay yazısı sönük değildi. Multiplayer'a tıkladım girdi bir oyun attım çıktım. Sabah baktım ve şuan saat 1 yine bakıyorum yok serverler kapalı diyor. Bendemi bir hata var herkes bağlanıyorda benmi bağlanamıyorum acaba. Rica etsem bir kaç kişi MP bağlanmayı deneyebilirse çünkü cidden artık sıkıcı olmaya başladı oyunu orjinal alıyorsun ama MP oynayamıyorsun. Yani oyun neredeyse canı isterse oynatıyo. Oyuna bir giriyorsun MP yazısı sönük tıklıyosun ve oyun neredeyse bugün olmaz başım ağrıyo diyo :) bu işin şakasıda cidden yardım lazım...
Başlık: Ynt: ACB MP bağlanmıyor..
Gönderen: Ezio 1092 - 04 Ocak 2014, 13:19:02
Malesef hata güvenlik duvarı ile alakalı değil..

Ancak dün akşam saat 11 gibi baktığımda menüdeki Multiplayer ve Uplay yazısı sönük değildi. Multiplayer'a tıkladım girdi bir oyun attım çıktım. Sabah baktım ve şuan saat 1 yine bakıyorum yok serverler kapalı diyor. Bendemi bir hata var herkes bağlanıyorda benmi bağlanamıyorum acaba. Rica etsem bir kaç kişi MP bağlanmayı deneyebilirse çünkü cidden artık sıkıcı olmaya başladı oyunu orjinal alıyorsun ama MP oynayamıyorsun. Yani oyun neredeyse canı isterse oynatıyo. Oyuna bir giriyorsun MP yazısı sönük tıklıyosun ve oyun neredeyse bugün olmaz başım ağrıyo diyo :) bu işin şakasıda cidden yardım lazım...

 Ben az önce denedim bendede oldu :)
Başlık: Ynt: ACB MP bağlanmıyor..
Gönderen: byerdemir - 04 Ocak 2014, 13:22:25
Ben az önce denedim bendede oldu :)

Yardımcı olduğun için teşekkür ederim.. Hata hala devam ettiğine göre sanırım serverde sorun var ama yinede bilen biri olabilir konu günceldir..
Başlık: Ynt: ACB MP bağlanmıyor..
Gönderen: Ezio 1092 - 04 Ocak 2014, 22:28:30
Flood olursa özür dilerim ancak şu an girdim ve Multiplayer ile Uplay yazıları sönük değil..

Acaba saat ile ilgilimi bu olay yani serverlar belirli saatlerdemi açılıyor bir bilen yokmu.. ???

 Bence hala açılmıyor.
Başlık: Ynt: ACB MP bağlanmıyor..
Gönderen: byerdemir - 04 Ocak 2014, 22:53:18
Flood olursa özür dilerim ancak şu an girdim ve Multiplayer ile Uplay yazıları sönük değil..

Acaba saat ile ilgilimi bu olay yani serverlar belirli saatlerdemi açılıyor bir bilen yokmu.. ???

 Bence hala açılmıyor.

Nasıl yani hala açılmıyor yine geçen günlerde de yaptığım gibi bu saatlerde girdim yine 1 oyun attım çıktım şu an açık ama dediğim gibi bir bilen yokmu bu sorun sinir etti artık.
Başlık: Ynt: ACB MP bağlanmıyor..
Gönderen: byerdemir - 08 Ocak 2014, 15:39:59
Konu günceldir sorun hala devam ediyor rica ediyorum mübarek forum kardeşlerim yardım edin artık güncellemekten ciğerim soldu..
Başlık: Ynt: ACB MP bağlanmıyor..
Gönderen: assassinking12 - 08 Ocak 2014, 15:53:49
  Şöyle ki steam şu anda sıkıntılar yaşıyor. Ben oyunumu koymak için greenlight a başvurdum. Yeni bir oyun peşindeyiz ve hala oyunumu koyamadılar. Trade atarken de "you cant trade this person" yada 108 error gibi hatalar veriyor. Bazende envanter gözükmüyor. Team fortress 2'de dün akşam 1.77'ye MVM bileti aldım. MVM yi bitirdim. Botkiller ım gelmedi. Çok sorun var çok. Yılbaşı dediler oyun satın aldım , oyuna giriş bile yapamadık. Gabe'ye de dedim , hallederiz dedi. Şimdi yeni bir update yayınladırlar fakat hala tradede hata alıyorum.

  Senin sorununa gelecek olursak ; Steam'in , Ubisoft'un Uplay sunucusuna bağlantısında sıkıntı olduğunu tespit ettim. Yani oyuna giriyorsun fakat uplay ile bağlantı kuramıyor. Bu yüzden multiplayere giriş yapamıyorsun. Sana sorum şu olacak , multiplayer'a giriş yapabildiğinde nickin neydi?
Başlık: Ynt: ACB MP bağlanmıyor..
Gönderen: byerdemir - 10 Ocak 2014, 17:50:14
Ne kadar güncel bir forum be arkadaş 1000 kişi konuyu görüntülemiş 10 küsür cevap.

Sorunuma gelince hiç bir çözümü yok 2 kişi oyun arıyoruz. MP de 2 kişiyiz ve oyun bulması için 6 kişi gerekli. Boşuna uğraşmayın sorunu yaşayanlar varsa AC III veya IV alsınlar.