Baya bir eski isim saymışsınız galiba çünkü saydıklarının hiçbirini şuan forumda göremiyorum. Forumu nereden buldum hatırlamıyorum ama biraz bakınınca AC dışında açılan konular çok hoşuma gitti ve o kadar fazla konu vardı ki baya aktif bir forum diye düşündüm ama pek öyle değil gibi. O saydığınız üyeler nereye gitti acaba, forum neden bu kadar durgun?
AC2 spoilerları için gelmiştim ben, 4 yılda gerek acı gerek mutlu anılarım oldu bu forumda, kız meselesini bile danışmışlığım var (ki aldığım tavsiyeleri uygulamadım). Bir çok kişiyle tanıştım hatta çoğunun forum isimlerini bile hatırlamıyorum artık, güzel geçti 4 sene, bu forum çoğumuzun 13 yaşındaki haline dayandıysa bir daha yıkılmaz bence
Google dan hidden blade yapımı diye bakıyodum bu siteyi buldum yarım sene onay bekledim (!) sonra tema değişince onay sistemi kalkmış o şekilde üye oldum bide ac rev için yardım istedim Black Swordsman hariç zerre kimse yardım etmedi (!)
Yani forumun hali berbat fazla kimse aktif olmuyo bazen bir iki mesaj geliyo o da tırt zaten yeni üye geliyo bir sürü hort yapıyo daha hayır gelmez bu siteden :( :(
Forumla nasıl tanıştığımıza dair bir konu bulunuyor zaten. Onun dışındaki soruları cevaplayayım;
İlk geldiğimde pek bir bağlılık yaşamamıştım çoğu üye gibi. O yüzden ilk zamanlarımda 2 ay ara vermiştim. Yavaş yavaş üyeleri tanıdıkça ısındım. Kendimi hafif ortamın içinde hissetmeye başlayıncada kaptırmış buldum kendimi. Öncelikle Kratos ile tanıştım ve yakın oldum. Destekçiydik birbirimize ve ikimizinde birbirimizin üzerinde emeği büyük. Sonrasında bir yerlere geldik. Teşekkür edeceğim insanların başında gelir kendisi.
Forum ikinci ailem oldu her zaman için. Kratos, -Ezio Auditore-, SüleymanEnes, Sagittirus, Ophelianna, Şahkulu, Alponero, Michael Scofield, Apple of eden 1092, Badwolf ve ismini hatırlayamadıklarım ile güzel arkadaşlıklar, dostluklar kurdum. Kimi zaman yardımlaştık, kimi zaman akıl danıştık.. Bazıları ile görüşmüyorum ne zamandır ama her zaman için yerleri ayrıdır benim için. Buranın bana kattığı, öğrettiği pek çok şey var. Yaşamıma da yansıdı. Kazandırdığı dostluklar da yıllardır süregeliyor ve böylede devam edecek inşallah.
Şaka maka yıllar olmuş. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Anlatacak fazlasıyla anı var ama herkese anlatılacak gibi olmadığından es geçiyorum :D Eski hali güzeldi forumun. Öyle kalabilseydi keşke. Forumun kapanmasından ziyade serinin inişe geçmesinin etkisi daha büyük olduğunu düşünüyorum ben. Geleceğimizde parlak görmüyorum ama bu forumda yaşanılanlar benim adıma güzel anı olarak canlı kalacaktır.
UFAK NOT: Konuyu 1092 Sohbet bölümüne taşıyorum.
Roleplay ortamı olunca bi size yarıyor hacı, her roleplayde benim karakterimle bi ben ilişkiye giriyorum (cinsel değil)AC2 spoilerları için gelmiştim ben, 4 yılda gerek acı gerek mutlu anılarım oldu bu forumda, kız meselesini bile danışmışlığım var (ki aldığım tavsiyeleri uygulamadım). Bir çok kişiyle tanıştım hatta çoğunun forum isimlerini bile hatırlamıyorum artık, güzel geçti 4 sene, bu forum çoğumuzun 13 yaşındaki haline dayandıysa bir daha yıkılmaz bence
SLIMSHADY o.o HOŞ GELDİN.. Kesinlikle haklısın benim ne mallıklarıma dayandı :DGoogle dan hidden blade yapımı diye bakıyodum bu siteyi buldum yarım sene onay bekledim (!) sonra tema değişince onay sistemi kalkmış o şekilde üye oldum bide ac rev için yardım istedim Black Swordsman hariç zerre kimse yardım etmedi (!)
Yani forumun hali berbat fazla kimse aktif olmuyo bazen bir iki mesaj geliyo o da tırt zaten yeni üye geliyo bir sürü hort yapıyo daha hayır gelmez bu siteden :( :(
Şu anlık öyle duruyor temada zaten hayır yok roleplay ortamı 0 ama SlimShady'nin dönmesi biraz umut verdi bana.
Edit: Iso2055 falan da dönmüş biraz umutluyum ben açıkcası
Ne oldu bilmiyorum ama şuan forumda hiç görmediğim yeni olmayan üyeler var. Şaşkınlık içindeyim. Konuyu duyan gelmiş herhalde :DBen bile hiç kendimi göremedim forumda, senlik sıkıntı yok
Ne oldu bilmiyorum ama şuan forumda hiç görmediğim yeni olmayan üyeler var. Şaşkınlık içindeyim. Konuyu duyan gelmiş herhalde :D
Assassin's Creed: Brotherhood'da turkishdelightr ile karşılaşmıştık. Sonundaki tr'den türk müsün diye mesaj atmıştım. Sonra kanka olmuştuk. Foruma geldikten birkaç ay sonra forumda karşılaştık. Herhalde ilk arkadaşım Beyza'ydı :D Babası sanırım bilgisayar oyunlarını yasaklamış bilgisayarı bırakmıştı. Yıllardır da girmiyor.
Assassin's Creed: Brotherhood'da turkishdelightr ile karşılaşmıştık. Sonundaki tr'den türk müsün diye mesaj atmıştım. Sonra kanka olmuştuk. Foruma geldikten birkaç ay sonra forumda karşılaştık. Herhalde ilk arkadaşım Beyza'ydı :D Babası sanırım bilgisayar oyunlarını yasaklamış bilgisayarı bırakmıştı. Yıllardır da girmiyor.
Turkishdelighttr isimli birine Türk müsün diye sormak :D Bu da iyiymiş.
"Teşekkür Et" butonu olmadığından basamadım, gayet güzel konu olmuş öncelikle teşekkür ediyorum.
İlk kez katıldığımda nasıl hissettiğime dönersem, ilk başlarda görsellik açısından daha güzel bir havası vardı ve tabi aklımda 'ben bu sitede bir gün yönetici olabilirim' diye bir şey yoktu. Ama öyle olduğum tarihten 1 ya da en geç 2 ay sonra, çalışmalarım 'Melikşah' tarafından görülüp beğenildi bu sebeple de yönetici oldum, asıl o zamandan itibaren hislerim daha da gelişti diyebilirim bu forum için.
Çünkü o zamanlar gerçekten bana bir görev verilmişti ve bunu en iyi şekilde değerlendirebilmem gerekti, forumu açık olduğum zamanlar kullandığımda gerçekten bir şeyler yapmaya çalışıyordum, ramazanda sahur vakti hiç dinlemiyordum haber varsa ekliyordum sırf bir-iki şey katıp görevimi yerine getirebilmek için de değil, yanlış anlaşılmasın. Gerçekten seviyordum, tutku gerek, sevgi gerek bu iş için. O zamanlar bende fazlasıyla vardı galiba. Küçük bir haber bile geliyorsa sırf onun üzerine bir konuşma ortamı oluşturabilmek için söyleşiler falan yazıyordum saatlerce falan uğraşıp düşünüyordum, sizin katkılarınızla güzel yerlere geliyordu bu yazılar da.
Bu anlattıklarım genel olarak bundan 2,5-3 sene önceki şeyler. Maalesef bu kadar zamandır eskisi gibi bir türlü geri dönemedim. Neden mi sebepler çok, en önemlisi de eskisi gibi tutku kalmadı herhalde. Gerek üniversite, gerek KPSS, artık bir an önce hayata atılıp kendimi para kazanmaya verme isteği de var tabi.
Forumu Revelations döneminden beri takip ediyordum ama üçüncü oyun geliştirilme etabında iken katıldım foruma. O zamanlar saçma sapan konular açan ve iletiler yollayan, Assassin's Creed evrenini yüzeysel olarak bilen biriydim. Ama forumla ve oyunlarla daha çok vakit geçirmeye başlayınca Assassin's Creed benim için bir bağımlılık halini aldı. Konular açtım, teoriler ürettim, çeviriler yaptım ve yavaş yavaş forumda da yükseldim. Tabi sadece Assassin's Creed ile de kalamaz. Çok güzel RP'lere katıldım, hatta birkaç tane kendim hazırladım, sohbetlere katıldım, dergi ve benzeri çalışmalara dahil oldum ve de en önemlisi; çok kıymetli dostlar edindim. Şimdi isim saymaya kalksam doğal olarak unuttuklarım olacak o yüzden buna hiç zahmet etmiyorum. Bu dostların kimiyle şu an pek iletişimim yok; kimileri ise her gün sohbet ettiğim, eğlendiğim, benim adeta bir parçam olmuş insanlar.
Forumun bu hale gelmesinin, o eski havasını kaybetmesinin pek çok sebebi olabilir, ki öyle de. Ama kanımca hiçbiri böylesine güzel bir ortamı bu halde görmek için bahane olamaz. Elbette benim de hatalarım var. Eski ilgimi kaybetmiş olmam, yönetici olduktan sonra fark yaratacak fikirler bulamamış veya uygulayamamış olmam, foruma hak ettiği şeylerin onda birini bile sunamamış olmam gibi. Ama bu süreç içinde yaşadıklarım kelimenin tam anlamıyla eşsiz. Buraya ilk geldiğimde 7. sınıfa giden heyecanlı, tek derdi iyi bir liseye gitmek olan bir çocuktum. Şimdi ise lisenin son senesine geçmiş, tek olmasa da en önemli dertlerinden biri iyi bir üniversiteye gitmek olan bir gencim.
Hala eski günlere dönmemiz için umut olduğuna inanıyorum. Eğer film beklenenlerden iyi çıkar ve güzel bir başarı elde ederse, eski ve yeni Assassin's Creed hayranlarının aramıza katılmasıyla tekrardan kalkınabiliriz. Ardından gelecek ve bence seriyi diriltme ihtimali çok yüksek olan yeni oyun beraberinde eskisinden çok daha iyi bir seviyeye ulaşabiliriz.
Son mesajlar kısmında daha birkaç gün öncesine kadar 1 haftalık iletiler duruyordu. Şimdi ise son birkaç saat içinde atılmış mesajlar doldurmuş durumda. Ben de dahil hepimiz her gün birkaç ileti atsak, sohbet edebileceğimizi düşündüğümüz şeyleri paylaşsak çok güzel olur :)
Forumda yapılan birkaç RP konusu okumuştum. Eğer kaliteli bir şekilde, imla hatası falan yapmadan, akıcı ve göze güzel gelen bir şekilde yapılırsa güzel olabilir.
Forumda yapılan birkaç RP konusu okumuştum. Eğer kaliteli bir şekilde, imla hatası falan yapmadan, akıcı ve göze güzel gelen bir şekilde yapılırsa güzel olabilir.
Seninle kılıç tokuşturmak güzel olacak! (Uzun süredir rp yapmıyorum anca bu)
Ezio Auditore ben edit profile kısmından profilime avatar koymak istiyorum bu hatayı veriyor[Eklentilerin yükleneceği yer yazılabilir değil. Eklentiniz veya avatarınızı kaydedilemedi.] eğer yöneticiysen bu hataya el atabilirmisin 100 lerce resim denedim hiçbiride olmuyor.
Forumun düzeleceğini sanmıyorum. Moral bozmak gibi olmasın ama bunlar gerçekler. Kaç kere aynı olay yaşandı sayamadım. Tam forum düzeliyor diyorsun ama ertesi gün forumun tek bir ileti bile almadığını görüyorsun. Bunun insanda yarattığı hayal kırıklığı tarif edilemez. İki seneye yakın süredir mezar bekçiliği yapıyoruz burada. Talha abimizden bile destek alamadığımız çok oldu. Forumda şuan 3 yönetici aktif peki geri kalanlar nerede? Neyse,forum toparlanırsa bunlar zaten konuşulur detaylı.
Forumun düzeleceğini sanmıyorum. Moral bozmak gibi olmasın ama bunlar gerçekler. Kaç kere aynı olay yaşandı sayamadım. Tam forum düzeliyor diyorsun ama ertesi gün forumun tek bir ileti bile almadığını görüyorsun. Bunun insanda yarattığı hayal kırıklığı tarif edilemez. İki seneye yakın süredir mezar bekçiliği yapıyoruz burada. Talha abimizden bile destek alamadığımız çok oldu. Forumda şuan 3 yönetici aktif peki geri kalanlar nerede? Neyse,forum toparlanırsa bunlar zaten konuşulur detaylı.Çok haklısın hak veriyorum bu konuda, destek konusu da aynı şekilde, yönetici konusu da aynı şekilde, bizzat kendimden örnek vermek gerekirse 2-2,5 seneden beri forum için gerçekten doğru düzgün bir şey yaptığımı hatırlamıyorum. Hani forum bu hale geldiyse maalesef bizlerin de payı var. Ama gerçekten insan bir süre sonra yorulabiliyor ya da yaptığı işi eskisi gibi yapamaz hale geliyor bende bu oldu diye düşünüyorum.
Ya gelme demeyeyim de, öyle bir bakmaya geldim açıkçası, hani zaten ben devamlı belirtiyorum, şu tutku meselesi gerçekten yok şuan. RP açısından ise burada aranızda en kötü RP yapan benimdir bu bir iddia değil tamamen gerçek yani, hiç anlamam. Böyle daha çok bilgili kişi var yani bu konuda benim gibi anlamayan kişi bulunursa herhalde kötü bir yere gelebilir hikaye. :)
Forumun düzeleceğini sanmıyorum. Moral bozmak gibi olmasın ama bunlar gerçekler. Kaç kere aynı olay yaşandı sayamadım. Tam forum düzeliyor diyorsun ama ertesi gün forumun tek bir ileti bile almadığını görüyorsun. Bunun insanda yarattığı hayal kırıklığı tarif edilemez. İki seneye yakın süredir mezar bekçiliği yapıyoruz burada. Talha abimizden bile destek alamadığımız çok oldu. Forumda şuan 3 yönetici aktif peki geri kalanlar nerede? Neyse,forum toparlanırsa bunlar zaten konuşulur detaylı.
Forumun düzeleceğini sanmıyorum. Moral bozmak gibi olmasın ama bunlar gerçekler. Kaç kere aynı olay yaşandı sayamadım. Tam forum düzeliyor diyorsun ama ertesi gün forumun tek bir ileti bile almadığını görüyorsun. Bunun insanda yarattığı hayal kırıklığı tarif edilemez. İki seneye yakın süredir mezar bekçiliği yapıyoruz burada. Talha abimizden bile destek alamadığımız çok oldu. Forumda şuan 3 yönetici aktif peki geri kalanlar nerede? Neyse,forum toparlanırsa bunlar zaten konuşulur detaylı.mezarı bekçiliği yapıyoruz ama mezarı sulamayacak mıyız. Öyle hemen geri eski günlere döneriz demiyorum ama denemeyip ne yapacağız? Denemeyeceksek buradaki amacımız ne? 5-10 aktif üyeyle gizli bir grup gibi forumu açık mı tutacağız? Gülü dikeni olmasa herkes sever, seni bilip te konuşuyorum kratos, sen bir iki dikenden çekinecek biri değilsin
Boşuna ümit etmeyin derim ben. O kadar vaatlerde bulundular şöyle olacak böyle olacak uçacak forum uçacak!! şeklinde, sonra ne oldu? Forum 3 aylığına kapandı ve çöp halde geri geldi. Sonra yine vaatlerde bulundular, yeni as yönetici aldık patlacak forumu aktiflikten ölecez filan. Aradan 4 ay civarında zaman geçti. Bi Assassin's creed yazısı ekleyip bıraktılar. Forumda gerçekten emek harcamış birkaç kişi haricinde as ve diğer yöneticilerimizden iz yok, Talha abimiz ise dota 2 de gavurlarla laf yarıştırmakla meşgul.
assassinking12 tamam denedim profil resmimi değiştirdim teşekkürler.ben 5,6 yıl önce katılmıştım bu siteye tam hatırlamıyorum önceden site çok farklıydı ac1092 diye bisite vardı bide içindede ac1092 forumu vardı şimdi ise sadece forum sitesi var. yıllar geçti okadar uzun bir aradan sonra bu siteye girdiğimde(5,6 ay önce) resmen o temayı görünce şok olmuştum şimdi bakıyorum son 5,6 aydır forum gelişmeye devam ediyor umarım site gelişmeye devam eder.
Spoiler: Göster
En büyük sorun zaten Talha abinin aktif olmaması ve bizim söylediklerimizi bile umursamıyor olması. Yoksa biz bir şeyler yapmak için elbet çabaladık. Ancak bir cevap bile alamadığımız zamanlar çok oldu.
Foruma ilk katılmadan ziyade kurarkan "İnsanları bilgilendireceğiz, oyunlar hakkında konuşacağız iyi olacak" amacıyla yola çıktık. Öyle de yaptık. Güzel insanlarla tanıştık, bir sürü arkadaşımız oldu.
Şu an için pasiflik söz konusu evet, neredeyse 1 senelik kapalılık aşamasından sonra yeniden yayına girdik. Şu an www.oyunfest.com ile uğraşıyoruz. Buradaki işleyişi adam ettikten sonra forumlara bizzati ben el atacağım. Tam adam ettim derken bir problem açığa çıktı. İnsan faktörülü bir problem. Bunu hiç düşünmemiştim. Benim kafa hep teknik işlere gidiyor. Bunu halledeceğimizi düşünüyorum birkaç haftaya.
Sonra hem kardeş siteniz TWT hem de AC1092 ile ilgilenmeye başlayacağım.
Bu süreç içerisinde burası adam olmaz diye yazacağınıza :) farklı forum bölümlerinde, o bölümleri aktifleştirecek konular açmanız. Örneğin Total War Türkiye'deki arkadaşlar ekran görüntüsü yarışması yapıyor, fotolu hikayeler yazıyorlar oyunlardan ve biz bunları sosyal ağlarda paylaşıyoruz.
Umarım anlatabilmişimdir. Ama şunu da ekleyim, TWT'ye de yazdım. Bu foruma giren 1 kişi kalsa o da ben olsam, bu forumlar hayatlarına devam edecekler büyük problemler olmadığı sürece. O nedenle "burası öldü, ben daha gelmem", "hebele ve gübele", "capcip cipcip çipetpet" gibi yazılar :P yazanlar parmaklarını yoruyor.
Foruma ilk katılmadan ziyade kurarkan "İnsanları bilgilendireceğiz, oyunlar hakkında konuşacağız iyi olacak" amacıyla yola çıktık. Öyle de yaptık. Güzel insanlarla tanıştık, bir sürü arkadaşımız oldu.Siz elbet forumlarla çok uğraşıyorsunuzdur, ne de olsa en çok emek sizlerden geldi gitsin istemezsiniz elbet, ancak insanlar da tabii olarak en iyisini yani birçok forumla aynı anda uğraşabilecek bir yönetim bekliyor. Her bir foruma ayrı ayrı uğraşınca biz sırada bekleyen forum tayfaları olarak öksüz ve yetim bir kuş yavrusu gibi yuvada bekliyoruz. Ve yönetim hakkında çok konuşuyoruz çünkü elimizden bir ciyaklamak geliyor yuvadaki yavrular olarak
Şu an için pasiflik söz konusu evet, neredeyse 1 senelik kapalılık aşamasından sonra yeniden yayına girdik. Şu an www.oyunfest.com ile uğraşıyoruz. Buradaki işleyişi adam ettikten sonra forumlara bizzati ben el atacağım. Tam adam ettim derken bir problem açığa çıktı. İnsan faktörülü bir problem. Bunu hiç düşünmemiştim. Benim kafa hep teknik işlere gidiyor. Bunu halledeceğimizi düşünüyorum birkaç haftaya.
Sonra hem kardeş siteniz TWT hem de AC1092 ile ilgilenmeye başlayacağım.
Bu süreç içerisinde burası adam olmaz diye yazacağınıza :) farklı forum bölümlerinde, o bölümleri aktifleştirecek konular açmanız. Örneğin Total War Türkiye'deki arkadaşlar ekran görüntüsü yarışması yapıyor, fotolu hikayeler yazıyorlar oyunlardan ve biz bunları sosyal ağlarda paylaşıyoruz.
Umarım anlatabilmişimdir. Ama şunu da ekleyim, TWT'ye de yazdım. Bu foruma giren 1 kişi kalsa o da ben olsam, bu forumlar hayatlarına devam edecekler büyük problemler olmadığı sürece. O nedenle "burası öldü, ben daha gelmem", "hebele ve gübele", "capcip cipcip çipetpet" gibi yazılar :P yazanlar parmaklarını yoruyor.
Foruma ilk katılmadan ziyade kurarkan "İnsanları bilgilendireceğiz, oyunlar hakkında konuşacağız iyi olacak" amacıyla yola çıktık. Öyle de yaptık. Güzel insanlarla tanıştık, bir sürü arkadaşımız oldu.Mezara devam yani. Bir kişi aktif olduktan sonra forumun ne anlamı kaldı? Cidden ya bazı adımlar atalım artık ya da kapatalım gitsin şu forumu. Boşu boşuna insanlara ve "ufak yönetime" umut vermeyin.
Şu an için pasiflik söz konusu evet, neredeyse 1 senelik kapalılık aşamasından sonra yeniden yayına girdik. Şu an www.oyunfest.com ile uğraşıyoruz. Buradaki işleyişi adam ettikten sonra forumlara bizzati ben el atacağım. Tam adam ettim derken bir problem açığa çıktı. İnsan faktörülü bir problem. Bunu hiç düşünmemiştim. Benim kafa hep teknik işlere gidiyor. Bunu halledeceğimizi düşünüyorum birkaç haftaya.
Sonra hem kardeş siteniz TWT hem de AC1092 ile ilgilenmeye başlayacağım.
Bu süreç içerisinde burası adam olmaz diye yazacağınıza :) farklı forum bölümlerinde, o bölümleri aktifleştirecek konular açmanız. Örneğin Total War Türkiye'deki arkadaşlar ekran görüntüsü yarışması yapıyor, fotolu hikayeler yazıyorlar oyunlardan ve biz bunları sosyal ağlarda paylaşıyoruz.
Umarım anlatabilmişimdir. Ama şunu da ekleyim, TWT'ye de yazdım. Bu foruma giren 1 kişi kalsa o da ben olsam, bu forumlar hayatlarına devam edecekler büyük problemler olmadığı sürece. O nedenle "burası öldü, ben daha gelmem", "hebele ve gübele", "capcip cipcip çipetpet" gibi yazılar :P yazanlar parmaklarını yoruyor.
Elinizde Ac ve Twt gibi Türkiye'de sağlam kitlesi olan oyunun tek Türk fan sitesi olmasına rağmen, gidip te (hiç kusura bakmayın ama) basit bir oyun haber sitesine tüm emeğinizi harcamanız bana pek akıl işi gelmiyor. Oysa oraya vereceğiniz emeğin yarısını buralara verseniz ordan çok daha fazla aktiflik olur. Sonracığıma hebele ve gübele, capcip cipcip çipetpet (neyse susayım ban yiyicem şimdi :D)
Bana göre iş emek vermekte değil. Zaten forum genel olarak gayet güzel (yazılım olarak). Sorun bence üye eksikliği.
Yapılacakların öncelik listesi
* Hikayeler bölümü iyileştirilecek.
* Forumda çeşitli yarışma kategorileri oluşturulacak bunlar haftalık, aylık ve yıllık olacak.
* RPG bölümü yenilenecek, eski başlıklar "arşiv" adı altında yer alacak. RP bölümü elden geçecek.
* Forum grupları oluşturulacak.
* AC1092'nin yüzleri seçilecek (youtube video blogcuları ve twitch canlı yayıncıları
* Güvenilir bir aktif sosyal medya ağı grubu kurulacak.
Teknik değişiklikler
* Markete yeni resimler eklenecek, özellik tanımları Türkçe'ye uygun şekilde düzenlenecek. (teknik)
* Foruma üyeyi etiketleme yani bildirim özelli eklenecek. (teknik)
* Tema değişiyor, sürümü güncelleniyor (teknik)
* Forumun mobil sıkıntısı giderilecek (teknik)
* 1092 Player'a yeni oyunların şarkıları eklenecek (teknik)
Bana göre iş emek vermekte değil. Zaten forum genel olarak gayet güzel (yazılım olarak). Sorun bence üye eksikliği.Yapılacakların öncelik listesi
* Hikayeler bölümü iyileştirilecek.
* Forumda çeşitli yarışma kategorileri oluşturulacak bunlar haftalık, aylık ve yıllık olacak.
* RPG bölümü yenilenecek, eski başlıklar "arşiv" adı altında yer alacak. RP bölümü elden geçecek.
* Forum grupları oluşturulacak.
* AC1092'nin yüzleri seçilecek (youtube video blogcuları ve twitch canlı yayıncıları
* Güvenilir bir aktif sosyal medya ağı grubu kurulacak.
Teknik değişiklikler
* Markete yeni resimler eklenecek, özellik tanımları Türkçe'ye uygun şekilde düzenlenecek. (teknik)
* Foruma üyeyi etiketleme yani bildirim özelli eklenecek. (teknik)
* Tema değişiyor, sürümü güncelleniyor (teknik)
* Forumun mobil sıkıntısı giderilecek (teknik)
* 1092 Player'a yeni oyunların şarkıları eklenecek (teknik)
2 sene önce verilmiş sözler bunlar. Sadece mobil olayı bile ne kadar çok üyeyi kendine çekebilir. Ayrıca Forumda üye sıkıntısı yok. 7142 üyeye sahibiz. Yapılan hatalar sonucu forum canlılığını kaybetti.
Aktif üye sayısı niye olsun? Mobil desteği bile aktiflik sağlayabilir. Sen adamlara bir şey vermezsen niye aktif olsunlar? Tutamayacakları söz vermeleri en büyük örnek. Kardeş forum dediğimiz Total War Türkiye diye bir forum var. İsterseniz oraya bakın ve aradaki farkı görün. Son olarak ise gördüğünüz gibi üyeler bu tarz bir konuda aktif oldu. Acaba burada yönetime bir protesto mu var?2 sene önce verilmiş sözler bunlar. Sadece mobil olayı bile ne kadar çok üyeyi kendine çekebilir. Ayrıca Forumda üye sıkıntısı yok. 7142 üyeye sahibiz. Yapılan hatalar sonucu forum canlılığını kaybetti.
Ben aktif üye sayısını kastetmiştim. Ayrıca sürekli hatalardan bahsediliyor bu forumda. Nedir bu hatalar?
Aktif üye sayısı niye olsun? Mobil desteği bile aktiflik sağlayabilir. Sen adamlara bir şey vermezsen niye aktif olsunlar? Tutamayacakları söz vermeleri en büyük örnek. Kardeş forum dediğimiz Total War Türkiye diye bir forum var. İsterseniz oraya bakın ve aradaki farkı görün. Son olarak ise gördüğünüz gibi üyeler bu tarz bir konuda aktif oldu. Acaba burada yönetime bir protesto mu var?2 sene önce verilmiş sözler bunlar. Sadece mobil olayı bile ne kadar çok üyeyi kendine çekebilir. Ayrıca Forumda üye sıkıntısı yok. 7142 üyeye sahibiz. Yapılan hatalar sonucu forum canlılığını kaybetti.
Ben aktif üye sayısını kastetmiştim. Ayrıca sürekli hatalardan bahsediliyor bu forumda. Nedir bu hatalar?
En azından ortak noktada buluşabildik. Bu arada her ne kadar ufak yönetimden olsam bile benimde adım var yönetim listesinde. Açıkçası daha fazla üyelere rol yapma gibi bir niyetim yok. Yöneticiliğim alınırsa alınsın yani.Aktif üye sayısı niye olsun? Mobil desteği bile aktiflik sağlayabilir. Sen adamlara bir şey vermezsen niye aktif olsunlar? Tutamayacakları söz vermeleri en büyük örnek. Kardeş forum dediğimiz Total War Türkiye diye bir forum var. İsterseniz oraya bakın ve aradaki farkı görün. Son olarak ise gördüğünüz gibi üyeler bu tarz bir konuda aktif oldu. Acaba burada yönetime bir protesto mu var?2 sene önce verilmiş sözler bunlar. Sadece mobil olayı bile ne kadar çok üyeyi kendine çekebilir. Ayrıca Forumda üye sıkıntısı yok. 7142 üyeye sahibiz. Yapılan hatalar sonucu forum canlılığını kaybetti.
Ben aktif üye sayısını kastetmiştim. Ayrıca sürekli hatalardan bahsediliyor bu forumda. Nedir bu hatalar?
Yönetime protesto değil, daha çok bir ayaklanış var bence.
Bana göre iş emek vermekte değil. Zaten forum genel olarak gayet güzel (yazılım olarak). Sorun bence üye eksikliği.
Bu forum paradoxfan çakması gibi geldi bana çünkü tüm özellikler ya paradoxfan ya gtatürk ya stragtytürk ve son olarak twt karışımı gibi bişey olmuş eğer paradoxfana üyeseniz beni iyi bilmeniz gerekirdi ve gtatürke
Talha kim ?
Çok önemli şeyler yapmaya da gerek yok. Bakın 1 konuda 5-10 üyenin toplanması bile hiti ne kadar artırdı. 100 civarı ziyaretçi var forumda. Bir yarışma, birkaç oyun, rp ile birlikte forum çok rahat eski düzenine döner. Ama istekli arkadaşlar olması lazım işte. Yarıda bırakılınca bir manası olmuyor maalesef.
Şaka maka 6 sayfa yazmışız lan. Vay canına :D
Şaka maka 6 sayfa yazmışız lan. Vay canına :D
7 oldu :D Dur sen bugün de aktifiz bak, buralar dolar tema falan da yoldaymış.
O değil de beyler forum canlanmış mı ne? :D :D(https://lh3.googleusercontent.com/-wEuKBw7QNI0/V6scE4p5aDI/AAAAAAAAAeQ/G5kIARa7VtAMQK50UmXl1oJi1yAapIDQgCL0B/w530-d-h172-p-rw/asdasdsad.PNG)
Sanırım uzun bir süre sonra rekor kırıldı. Bu gün içerisinde toplam atılan mesaj sayısı 34 :D
Aynen hep böyle olsun hep.
Bakın bu bir başarıdır gerçekten, dün de demiştim. Geçen ben de baktım elimden bir destek gelmesi adına bir haber falan aradım böyle Asssassin's Creed adına, güzel haberler vermek istedim de bulamadım. Ben pek öyle sohbet konularında katılım yapmıyorum arada görünüyorum o kadar. Genelde hep öyleydi. Ama dediğim gibi, forumu canlı tutmak sizin elinizde, siz canlı tuttukça bence Nizamülmülk de bunu görüp, gerek tema açısından ki assassinking12 de bunu belirtti. gerek de belki aktivite açısından bir şeyler yapabilir, benim pek bilgim yok hani ne olacağına dair. Ama sizler bunu devam ettirdiğiniz sürece olacaktır bunlar.
Her zaman haber bulamıyoruz maalesef ve zaten her zaman haber bulamıyorduk. Haberin bulunduğu belli dönemler vardı. Bir dönem vardı devamlı gün başına haberler yayınlardık günde 2-3 haber de olabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ama zamanı gelmedikçe de çıkmıyordu hani. İşte burada görev sizde yani. Sizler aktif olduğunuz sürece bu forum daha da güzel olacak. Başarının arkasında tam olarak işi başlatan assassinking12 vardı galiba, yanlışım varsa düzeltebilirsiniz tabi. Kendisini görmüştüm ilk konuyu açan olarak bu yüzden söylüyorum, kendisine bu yüzden çok teşekkür de ediyorum. Bu bir adım meselesidir yani sen bir adım attın, sonrasında birlik olunda ve forum daha da güzel bir hale geldi.
NOT: Benim elimden şuan pek bir şey gelmez ama konunun aktif kalabilmesi adına konuyu sabitliyorum.
NOT/2: Önemli bir sosyal ağ olan Facebook'tan da paylaşımını yaptım, zamanında 'revelations' oyunundaki 'ishak paşa' zırhını paylaştığımızda bile bayağı görüntüleme aldığını hatırlayabiliyorum. :)
Ne hissettim söyliyeyim,
Ortam hissettim,
Bana her zaman destek olacak dostlar edindiğimi hissettim,
İlk geldiğimde benden nefret ettiğinizi hissettim,
Ardından yaptığım teoriler ve işler hakkında baya bi kendimi ilerletmiştim,
Mesela AC4:BF çıkmadan oyundaki piece of edenin kristal kafa tası olacağını bunu da indiana jones filmindeki kristal kafa tasının maya yapıtlarının içinde olduğunu ve AC:4 dede maya yapıtları olduğu için böyle bi ihtimal olduğunu söylemiştim, Ve hepiniz bana biraz küfür savurdunuz :D :D.
Ve bu gerçek çıktı ardından yaptığımda işte iyi olduğumu fark ettim, ve bunu sizde fark ettiniz yazdiğim hikayalerde bana hatalarımı söylediniz
RP lerde nasıl davranıcağımı öğrettiniz ve bana destek oldunuz ve birde bakmışım bu ailenin tam 4 yıllık bir üyesi olmuşum hepinize teşekkür ederim.
Uzun zaman sonra bir konunun bu kadar yorum alması ne güzel.Emeğin için teşekkürler Kerem. :)
Uzun zaman sonra bir konunun bu kadar yorum alması ne güzel.
Bir de bu sitede önceden suikastçı tapınakçı reaya olma işleri varmış şimdi nasıl yapılıyo yoksa yapılmıyomu
assassinking12'ninde dediği gibi, forumun bütün özellikleri silinince markette silindi ve taraf olma işi bitti. Şu anda zaten rütbelerde gözükmüyor sanırım. Bir kaç arkadaşa sorduğumda da gözükmediğini söylediler. Hani yapsakta kimse görmeyecek ama istersen özel mesaj at bana ayarlarız, sorun yok :)Bir de bu sitede önceden suikastçı tapınakçı reaya olma işleri varmış şimdi nasıl yapılıyo yoksa yapılmıyomu
İlk başta yorum atıp adminlere aldırttırıyorduk, sonra market eklendi 150 akçeye değiştirebiliyorduk. Daha sonra kalktı ilgilenen kalmadı ama adminlerin yetkisi var istersen özel mesaj ile değiştirmeyi dene bir.
şu tutku meselesi gerçekten yok şuan.
Uzun zaman sonra bir konunun bu kadar yorum alması ne güzel.
Uzun zaman sonra bir konunun bu kadar yorum alması ne güzel.
Forumun Haxball temsilcisiydin sen qamqi noldu oynuyon mu hala
Zirvede bıraktım. :DUzun zaman sonra bir konunun bu kadar yorum alması ne güzel.
Forumun Haxball temsilcisiydin sen qamqi noldu oynuyon mu hala
Oha bugün 57 mesaj olmuş dahada arttı forumun aktivitesi :D
Spoiler: Göster
Yayını kim yapcak ben yapamam :\
İlk girdiğimde ne yalan söyleyeyim kocaman Victory yazısını hiç beğenmemiştim. Hatta çıkıp bir kaç gün sonra üye olmuştum . :D :D :D :D :D :DŞimdide kocaman SYNDİCATE yazıyo bende begenmedim çıkıom :D
Forumun düzeleceğini sanmıyorum. Moral bozmak gibi olmasın ama bunlar gerçekler. Kaç kere aynı olay yaşandı sayamadım. Tam forum düzeliyor diyorsun ama ertesi gün forumun tek bir ileti bile almadığını görüyorsun. Bunun insanda yarattığı hayal kırıklığı tarif edilemez. İki seneye yakın süredir mezar bekçiliği yapıyoruz burada. Talha abimizden bile destek alamadığımız çok oldu. Forumda şuan 3 yönetici aktif peki geri kalanlar nerede? Neyse,forum toparlanırsa bunlar zaten konuşulur detaylı.Biraz daha uzun sürdü sanırım. :D
İlk girdiğimde ne yalan söyleyeyim kocaman Victory yazısını hiç beğenmemiştim. Hatta çıkıp bir kaç gün sonra üye olmuştum . :D :D :D :D :D :DŞimdide kocaman SYNDİCATE yazıyo bende begenmedim çıkıom :D
not: şaka yapıyom alınma ha
:)Forumun düzeleceğini sanmıyorum. Moral bozmak gibi olmasın ama bunlar gerçekler. Kaç kere aynı olay yaşandı sayamadım. Tam forum düzeliyor diyorsun ama ertesi gün forumun tek bir ileti bile almadığını görüyorsun. Bunun insanda yarattığı hayal kırıklığı tarif edilemez. İki seneye yakın süredir mezar bekçiliği yapıyoruz burada. Talha abimizden bile destek alamadığımız çok oldu. Forumda şuan 3 yönetici aktif peki geri kalanlar nerede? Neyse,forum toparlanırsa bunlar zaten konuşulur detaylı.Biraz daha uzun sürdü sanırım. :D
Verdiğiniz emekler için teşekkürler. :) En azından bir hafta filan düzeldi forum.
Hatırlamıyorum :'( Cidden hatırlamıyorum.
Ama şu (http://www.assassinscreed1092.com/forum/index.php/topic,678.0.html) konudan bulmuştum galiba forumu.
Neyse yazacak bişey bulamasam da şu videoyu vaktinde izleyenler anlayacaktır dönemi;
Edit: Görünce aklıma geldi. İmzamdaki ilk ss hepsinden iyi anlatır dönemin AC 1092'sini muhtemelen.